Ademcirkel

In een cirkel, verbonden met elkaar, met onszelf, met onze adem, krachtig en veilig.

 

Iedereen heeft zijn eigen "issues", dus ademsessies worden door elk individu anders ervaren. Een eerste ademsessie kan een openbaring zijn, maar voor sommigen is het vooral een fysieke aangelegenheid. Je lichaam weet niet wat er gebeurt en ons ego houdt niet van verandering, waardoor het nog even lastig kan zijn om in een diepere bewustzijnsstaat te komen. Lukt het je om in overgave te gaan (en hoe vaker je het doet), des te sneller kom je bij emotionele en spirituele lagen en maak je een reis door je eigen systeem. Het is magisch en niet te beschrijven.


In de veilige ruimte van een verbindende ademcirkel spreken we het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan. Goed voor je celletjes en voor je emotionele belevingswereld. Andere delen van je brein worden geactiveerd waardoor je blokkades kunt releasen. Opeens kun je routines, gedragingen en negatieve gedachtes waar je in vast zat zien, en ze doorbreken.

 

Misschien ben je bang dat een gevoel van schaamte je tegenhoudt om in een ademcirkel je emoties te uiten. Want als je moet huilen, ben je de andere deelnemers dan niet tot last? Of: kun je er wel ‘in’ komen als je geluiden om je heen hoort? Ik geloof in de kracht van delen. Geluiden van anderen kunnen je juist helpen om je eigen gevoel te durven uiten. Het idee dat de mensen om je heen ook worstelen met hun eigen stuk kan juist het effect hebben om zelf die stap te zetten. Soms is de aandacht van een individuele ademsessie nodig, maar het kan ook prettig zijn dat de begeleider niet voortdurend alle aandacht op jou richt. Zo kun je in je eigen cocon kruipen, maar ben je tegelijkertijd nooit alleen. Wanneer iemand zowel een individuele ademsessie als een ademcirkel heeft ervaren, is die laatste meestal favoriet. Maar tot die tijd: voel je welkom voor een 1-op-1 ademsessie of ademtraject.


Wat moet je weten?

 • Draag comfortabele kleding
 • Zorg ervoor dat je geen volle maag hebt
 • Neem vooraf contact op als je
  • antidepressiva gebruikt,
  • hoogsensitief bent,
  • epilepsie, long en/of hart problemen hebt,
  • depressie of angst/paniek aanvallen ervaart.

Duur & prijs

De ademcirkel duurt 1u15min en kost € 15,- per persoon.

Indien je je deelname moet afzeggen, dan wordt je verzocht dit minimaal 1 dag vooraf door te geven. Afspraken die binnen 1 dag voor aanvang van de ademcirkel worden afgezegd, zullen volledig in rekening worden gebracht. Je krijgt 1 week voor de ademcirkel de betalingsuitnodiging per mail.

 

Waar

Yogastudio Yoga Yina, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen


Volgende ademcirkels

 

 • 16 december 2022 "Relax to the deepest"
 • 13 januari 2023 "Inspiratie"
 • 20 januari 2023 "Vergeven"
 • 10 februari 2023 "Inner child"
 • 24 maart 2023 "Breath transformation"
 • 31 maart 2023 "Zelfacceptatie"
 • 21 april 2023 "Zelfliefde"

 Dank je wel voor de zalige begeleiding in mijn zoektocht naar mijn adem in een stressvolle periode. Ik heb daar enorm van genoten en blijf ervan genieten.

Ik keek altijd uit naar die avonden waarop ik me even kon afsluiten van de hectische wereld.

Ik wist op voorhand niet wat ik moest verwachten van de ademsessie. Het was een hele fijne ervaring.

Vaak heb ik last van druk op mijn middenrif (te wijten aan posttraumatische stress). En ik voel meer ‘openheid’, meer vrijheid om te ademen, na de sessie  .

 

Er was een intense energie van loslaten in de groep. Dat maakte dat er bij mij ook veel loskwam . De omgeving en ook jouw begeleiding voelde erg veilig aan. En ik kon voor mezelf ook bepalen als het even te veel was en even rust nemen. Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.