Connect & Expand

Yoga - adem - ijs

21 - 23 maart 2025

 

Tijdens deze retreat leer je de kracht van ademwerk en yoga kennen en de werking van je zenuwstelsel. Tijdens de workshop "cold exposure" ervaar je de ontspannende (ja, echt wel!) en gezonde impact van de koude op je lichaam. 

Yoga, ademwerk, ACT en koude training zijn krachtige elementen die jou helpen tot  rust te komen. Vanuit die rust ontstaat er ruimte om het leven te aanschouwen en tot inzichten te komen die jou vrediger en gelukkiger maken. Door te begrijpen hoe je zenuwstelsel werkt, doorzie je ook de werking van je geest. Hoe creëer jij je eigen positieve stress? Hoe ga je om met emoties en de uitdagingen van het leven? Hoe leef je het leven op een lichte en vreugdevolle manier?

We genieten bovendien van lekker vegetarisch eten, microdosing if you wish, cacao, sauna, het prachtige domein, fijne mensen en gezelligheid!

 

Maximumdeelname: 20 personen

 

Wat is Microdosing?


Een microdosering magic truffels is ongeveer 1/15 van een volledige ‘trip’ dosis en heeft een super subtiel effect. Het is niet te vergelijken met de psychedelische effecten van een normale dosering. Het doel hier is om je meer in contact te brengen met je gevoel en alles wat er in jou leeft nog wat meer naar de oppervlakte te brengen. Ieder mens reageert anders op psychedelica maar de vaker beschreven effecten van een microdosering zijn: “verbinding met je ware zelf”, ”focus en helderheid”, “inspiratie en creativiteit”, “verhoogde zintuigelijke waarneming”, “loslaten van onderdrukte emoties”. Uiteraard ben je helemaal vrij om te kiezen of je een microdosering truffels neemt of niet.

 

Over Ceremonial cacao:

 

Cacao helpt ons om ons hart te openen. Theobroma Cacao, (Latijn voor ‘Het voedsel van de goden’), wordt al eeuwenlang gebruikt in ceremonies en rituelen. Cacao bevat veel mineralen, antioxidanten en vitaminen. Het is rijk aan magnesium, chroom, ijzer, zink, en sulfer. Én.. het maakt ons gelukkig!

 

 

We overnachten op het prachtige domein van Land aan Zee. 

Meeldijk 11a, 4328NE Burgh-Haamstede (Nederland)

 

 

Aangezien we ook ademwerk zullen aanbieden tijdens deze retreat, willen we je even meegeven dat sterke emotionele en fysieke ontladingen kunnen optreden tijdens een ademsessie. Deze kunnen ook na de sessie nog gevoeld worden. Omwille van deze reacties wordt ademwerk niet aanbevolen onder bepaalde medische aandoeningen en bij zwangerschap. Indien je één van deze condities hebt in zijn er wel andere ademtechnieken en oefeningen die zonder gevaar kunnen toegepast worden. Mail me gerust als je vragen hebt. Heb je één van de volgende contra-indicaties, neem even contact met mij of met je medische ondersteuning op:

 

 • zwangerschap
 • ernstige astma
 • ernstige hartaandoeningen
 • ernstige diabetes
 • ernstige psychische aandoeningen
 • voorgeschiedenis van epileptische aanvallen
 • acuut lichamelijk letsel

 


Prijs

 

 • € 580- in een tweepersoonskamer
 • € 690,- in een éénpersoonskamer

  Heb je geen roommate en wil je toch een dubbele kamer boeken? Dat kan! We zoeken dan voor jou iemand van hetzelfde geslacht om de kamer te delen.


Inschrijven kan tot en met 1 februari 2025 of tot volzet.

 

Annulatievoorwaarden

 

Prijzen zijn inclusief

 

 • alle adem- en yoga sessies,
 • workshop cold exposure inclusief begeleide dip in de zwemvijver
 • gebruik van sauna (3u)
 • vegetarische maaltijden (2x lunch, 2x avondeten), cacao, water & koffie/thee
 • microdosing indien je dit wenst
 • 2 overnachtingen

 

 Divers

 

 • Alle maaltijden zijn vegetarisch, bij eventuele allergieën vermeld dit duidelijk bij inschrijving. Er zal geen alcohol geschonken worden tijdens het weekend.
 • We serveren bewust geen ontbijt, maar er zullen nootjes en fruit zijn als tussendoortje.

 • Breng zelf jouw yogamat mee. Mocht je geen yogamat hebben, kun je een mat uitlenen. Meditatiekussens zijn ook aanwezig. 

 • De woonunits dienen op zondagochtend opgeruimd, gepoetst en klaar gemaakt te worden voor de volgende groep. 

De organisatoren

 

Ik ben Marissa. Ik word vaak als zacht, rustig en empathisch omschreven en dat klopt zeker. Ik ben ook een twijfelaar en perfectionist, waardoor tekstjes schrijven zoals deze niet evident is- maar dat is ok.


Mijn missie in mijn werk als yogadocent, breathworkcoach en psycholoog is mensen doen vertrouwen op wie ze zijn zodat ze voelen en ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn: “ik ben ik en dat is genoeg”.

 

Ik ben Nina. Je zou me een zachte doorzetter kunnen noemen en gepassioneerd bezig.

Yoga en breathwork zijn mijn dagelijkse begeleiders, een manier om gezonder en bewuster te leven, om meer bewust met gedachten, emoties en spanningen om te gaan, om te blijven groeien.

Yogalessen geven en mensen ondersteunen met breathwork, vanuit mijn passie en zachtheid is mijn missie.