Ontdek de Kracht van Adem en IJs

Welkom bij onze workshop waarin we de grenzen van jouw lichaam en geest verkennen door middel van ademhaling en ijsbaden. Ben je klaar om een diepgaande reis naar binnen te maken en jezelf te verrassen met wat je echt kunt bereiken?


Waarom Adem en IJs?

Onze ademhaling is een van de meest krachtige instrumenten die we hebben om ons welzijn te verbeteren. Door bewust te ademen, kunnen we stress verminderen, focus vergroten en onze algehele gezondheid verbeteren. Maar wat gebeurt er wanneer we deze kracht combineren met de uitdaging van koude?

Tijdens onze workshop leer je niet alleen over de wetenschap achter ademhaling en de voordelen ervan, maar ontdek je ook waarom blootstelling aan koude zo transformerend kan zijn voor lichaam en geest.


Wat staat je te wachten?

Onze workshop begint met een diepgaande verkenning van de theorie achter ademhaling en koude blootstelling. Je leert hoe deze praktijken elkaar aanvullen en versterken, en hoe je ze kunt integreren in je dagelijks leven voor blijvende voordelen.

Vervolgens nemen we je mee op een ademreis, waarbij je geleid wordt door verschillende ademhalingstechnieken om je bewustzijn te vergroten en diepe ontspanning te bereiken.

En dan komt misschien je eerste bewuste ervaring met de koude: het ijsbad. Stap uit je comfortzone en dompel jezelf onder in de verfrissende uitdaging van het ijsbad. Ontdek je innerlijke kracht terwijl je de kou omarmt en jezelf overwint.


Durf je de uitdaging aan?

Of je nu een beginner bent op het gebied van ademhalingstechnieken of een doorgewinterde avonturier, deze workshop is geschikt voor iedereen die bereid is om zijn grenzen te verleggen en dieper in zichzelf te duiken.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van adem en ijs zoals nooit tevoren. Wees voorbereid op een ervaring die je leven zal veranderen.


Wat moet je weten?

 • Draag comfortabele kleding
 • Zorg ervoor dat je geen volle maag hebt
 • Neem vooraf contact op (met je dokter) als je
  • antidepressiva gebruikt,
  • hoogsensitief bent,
  • epilepsie, long en/of hart problemen hebt,
  • depressie of angst/paniek aanvallen ervaart.

Inschrijven als


Locatie: Studio Yina, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen

Je begeleiders: Marissa Van Meenen & Nina Kalnay

Volgende data:

 • vrijdag, 6 september 2024, 13u - 16u
 • vrijdag, 8 november 2024, 13u - 16u
 • vrijdag, 10 januari 2025, 13u - 16u

Prijs: € 95,- (inclusief BTW voor privépersonen, exclusief BTW voor zelfstandigen)

 

Max aantal deelnemers: 11 volwassenen