Yoga retraite 2024

27 tot 29 september 2024

 

Ben je bereid om tijdens een yogaweekend een beetje te leren loslaten, ontspannen, accepteren en ruimte te geven aan jezelf, om te durven voelen - en dit in een veilige omgeving, in verbondenheid met jezelf en anderen, omringd door een heerlijke warmte en energie, gedragen door prachtige muziek en heerlijke natuur.

 

Een weekend vol yoga, meditatie, toegankelijke & inspirerende filosofie, lekker vegetarisch eten, wandelingen, leuke mensen en gezelligheid! We overnachten op het groene domein van Cadzandië - voormalig boeddhistisch centrum in Cadzand. Cadzandië Vierhonderdpolderdijk 10, 4506 HL CADZAND (Nederland)

 

Mogelijkheid tot massages (verzorg door Julie Gaëlle), individuele sessies emotionele integratie therapie of reiki. De individuele sessies zijn extra te betalen aan de therapeut.

 

Nog niet overtuigd, lees hier enkele reacties van deelnemers van de vorige editie.

Prijs

 

 • € 310,- in een tweepersoonskamer
 • € 375,- in een éénpersoonskamer

  Heb je geen roommate en wil je toch een dubbele kamer boeken? Dat kan! We zoeken dan voor jou iemand van hetzelfde geslacht om de kamer te delen.


Annulatievoorwaarden

 

Prijzen zijn inclusief

 

 • alle yoga sessies
 • workshops
 • vegetarische maaltijden (2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten),
 • water & koffie/thee 
 • 2 overnachtingen (de basic slaapunits voor 6 personen hebben elk aparte slaapkamers met een gemeenschappelijke badkamer en living)

 

 Divers

 

 • Alle maaltijden zijn vegetarisch, bij eventuele allergieën vermeld dit duidelijk bij inschrijving. Er zal geen alcohol geschonken worden tijdens het weekend.

 • Breng zelf jouw yogamat mee. Mocht je geen yogamat hebben, kun je een studiomat uitlenen. Meditatiekussens zijn ook aanwezig. Breng ook je oogkussen mee mocht je een hebben.

 • Inschrijven voor eventuele individuele sessie kan bij inschrijving voor de retreat of vanaf vrijdagavond bij aankomst (indien er nog plaatsen beschikbaar zijn).

 • De woonunits dienen op zondagochtend (voor 12u) opgeruimd, gepoetst en leeg gemaakt te worden.

 • Minimumdeelname: 20 personen, Maximumdeelname: 36 personen

Organisator:

Ik ben Nina. Je zou me een zachte doorzetter kunnen noemen en gepassioneerd bezig.

Yoga en breathwork zijn mijn dagelijkse begeleiders, een manier om gezonder en bewuster te leven, om meer bewust met gedachten, emoties en spanningen om te gaan, om te blijven groeien.

Yogalessen geven en mensen ondersteunen met breathwork, vanuit mijn passie en zachtheid, is mijn missie.


Gastdocenten:

Hallo, ik ben Deniz. Ik geef yoga lessen met een somatische invalshoek om je volledig thuis te laten komen in je lichaam. Vertragen, zachtheid en leren voelen staan centraal in mijn lessen. Dit vergroot onze bewustwording en laat ons tegelijkertijd verwerken en loslaten.

Naast somatische yoga ben ik ook veel bezig met dans, plantenmedicijnen uit Zuid-Amerika en muziek.

Werken met mijn lichaam, emoties, en ziel om mijn zenuwstelsel te reguleren en mijn hart te vullen zijn de dingen die me het meeste voldoening geven en ik deel deze passies dan ook heel graag met anderen.


Mijn naam is Leen Van Hauwenhuyse: 38 jaar, mama van twee dochters, partner, oudste zus van vier, psycholoog en yogadocent.

Yoga helpt me “uit mijn hoofd te komen” en opnieuw verbinding te voelen met mezelf en anderen, mijn lichaam en ziel, de natuur, … Het beoefenen, bestuderen en doceren van yoga is voor mij de perfecte aanvulling op mijn interessegebied psychologie en job als psychologe.


Ik ben Marissa. Ik word vaak als zacht, rustig en empathisch omschreven en dat klopt zeker. Ik ben ook een twijfelaar en perfectionist, waardoor tekstjes schrijven zoals deze niet evident is- maar dat is ok.


Mijn missie in mijn werk als yogadocent, breathworkcoach en psycholoog is mensen doen vertrouwen op wie ze zijn zodat ze voelen en ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn: “ik ben ik en dat is genoeg”.


Hallo, ik ben Olivia. Ik ben psycholoog en breathworkcoach. Naast het gebruik van breathwork in mijn praktijk, is het ook een manier voor mij om te aarden, met iets concreets aan de slag te gaan dat me dichter bij mezelf brengt.

Ik blijf verwonderd over het effect van breathwork op mijn zenuwstelsel, mijn gemoed en sportprestaties. En deze verwondering deel ik met plezier!