Wat deelnemers over het Yogaweekend zeggen

Het yogaweekend heeft weer zoveel deugd gedaan. Even helemaal loslaten en ontspannen, hoe zalig! Ik was blij dat het kon doorgaan ondanks corona en voelde mij helemaal veilig in mijn bubbel, zowel in ons privéhuisje als aan tafel en op de mat. Het kader was geweldig en ik heb echt genoten van de yogasessies, het uitwaaien aan de zee, het lekkere eten, de gezellige samenhorigheid, de rust en ja zelfs van de afwas ;-) De zangsessie vond ik ook geweldig; nog eens een dikke merci aan Deniz & Quentin. Een tip voor volgend jaar zou zijn om 's morgens een meer 'actieve' yogales te voorzien (genre Alexander; ik miste hem!); wanneer ik opsta, ben ik onmiddellijk klaar om te bewegen, hihi!
Bedankt lieve Nina voor alweer een mooie ervaring, ik zal ze nog lang meedragen.
Lieve groetjes en een dikke knuffel


Bedankt om zo een sfeervol weekend te organiseren. Het was een boeiende afwisseling van mooie en nieuwe activiteiten waardoor ik helemaal zen werd. Ik voelde de warme gloed doorheen ziel en lichaam. Ik genoot ook van het gezellig tafelen. Het zee moment was ook bijzonder. Mindful wandelen onder een zonnige hemel. Ik ben blij en voldaan  en vol frisse energie. Ik hoop nog zulke weekends te beleven.


Ik kende behalve mijn vriendin N, niemand vóór het yoga Weekend. Het was een gezellige groep met één  voor één vriendelijke mensen. Ook de 2 mensen waarmee we in verblijf deelden waren de perfecte match. We hebben heel wat afgelachen! Het hele yoga aanbod vond ik zeer deugdelijk. Alleen het korte stukje ‘ regressie ‘ lag mij minder. Alles verliep ook Corona proof. Alleen had ik de yoga zaal ietsje groter verwacht. Maar doordat de ramen continu openstonden voelde ik me veilig. Want ik werk in de zorg en voel mij zeer verantwoordelijk om veilig met mensen om te gaan. Het lekkere eten, de wandeling a het strand, de zangsessie, de verschillende soorten yoga.... kortom, alles zorgde ervoor dat ik opgeladen naar huis ging. Bedankt voor jullie inspanningen!


Wat een weekend :-) Dankjewel voor het warme onthaal, inspirerende yogasessies/ workshops die zorgden voor een verrijking van de ziel, het tot jezelf komen in deze woelige periode, het loslaten en accepteren. Zoveel energie dat er door mijn lichaam gekomen is...Echt een dikke duim voor jou en je team, jullie vullen elkaar heel goed aan waardoor het heel aangenaam vertoeven is tijdens het weekend! Het is echt voor herhaling vatbaar en schrijf me heel graag in voor volgend jaar :-) Vele groetjes


Het was een heerlijk yogaweekend. Als 76-jarige was ik ongetwijfeld de oma van het gezelschap. Goed omringd door 3 dochters ( Ellen, dochter, Elke, schoondochter, en Vanessa, Yoga adoptiefdochter, werd ik moeiteloos opgetild in de energieflow. Nina, je hebt alle kwaliteiten van een prima yogalerares. De locatie in een mooi natuurgebied, met wisselende wolkenformaties en zonnige periodes was een ideaal kader voor dit geslaagde weekend, bekroond door een verkwikkende wandeling op het strand van Cadzand. Hartelijke groeten


Voor mij was dit weekend een hele verademing en tot rust komen.  Zeker voor herhaling vatbaar. De locatie was top, prachtige zaal, comfortabele huisjes en zeer lekker eten. Ook de lessen/workshops waren meer dan geslaagd.  Hoewel ikzelf geen ochtend mens ben heb ik enorm genoten van de ochtend yoga voor het ontbijt.  De zon zien opkomen en langzaam je lichaam in beweging brengen was zalig. Het programma was ook niet overladen, er was ook tijd om even tot jezelf te komen. De weergoden waren ons iets minder goed gezind waardoor je programma wat door elkaar geschud werd.  En had ik soms het gevoel dat zaterdag weinig beweging voorzien was.  Maar het heeft me ook helemaal niet gestoord. Het deed ook deugd om even niet aan Corona te moeten denken (enkel mondmaskergewijs ). Bedankt voor al jouw/jullie inzet om dit weekend zo geslaagd te maken.