Locatie Yogaweekend Cadzand

 

Op het 3ha grote, groene domein - een voormalig boeddhistisch centrum in Cadzand - kom je gegarandeerd tot rust. De locatie is uniek gelegen midden in een natuurgebied, op 4 km van de zee en 1 km van het bos De Knokkert. ‚Äč

 

Cadzandië biedt:

  • 3ha buitenruimte
  • Een grote zaal: yogamatjes en meditatiekussens zijn aanwezig
  • Verschillende gezellige zithoeken voor een gezamenlijke afsluit van de dag
  • Gezonde maaltijden: verblijf in volpension met vegetarische maaltijden. Cadzandië selecteert met zorg hun leveranciers en kiest indien mogelijk voor biologische ingrediënten, seizoensgroenten en producten uit de streek.

Accommodatie van het Yogaweekend

 

Cadzandië beschikt over twee gebouwen met in totaal 15 wooneenheden en ruimte voor 120 personen. Elke wooneenheid heeft drie of vier slaapkamers, telkens met twee of drie bedden, een badkamer met douche, een apart toilet en een zithoek. De kamers zijn sober, maar bieden voldoende comfort voor een verblijf in groep. Op het einde van het verblijf wordt de wooneenheid gezamenlijk opgekuist. Dit helpt om de prijzen schappelijk te houden en we doen aan Karma Yoga!

 

Healthy food tijdens het Yogaweekend

 

Het Yogaweekend staat niet alleen in het teken van Yoga, Mindfulness en Meditatie, maar geeft je ook de mogelijkheid om te genieten van heerlijke, vers bereide, vegetarische BIO-maaltijden, geserveerd in buffetvorm. De ingrediënten zijn met zorg gekozen. Wij  werken graag met biologische en/of streekproducten. Alles wordt vers klaargemaakt door onze kok.

 

Eten kan binnen en buiten. Cadzandië heeft een ruime eetzaal, maar bij mooi weer verkiest iedereen om te genieten van het terras.

Iedereen doet mee: de deelnemers helpen een handje mee met opruimen en afwassen na iedere maaltijd. Karma Yoga en een gezellige babbel!