Ouder-kind weekend 2024

22 - 24 maart 2024

Het familieweekend is quality time met elkaar!

 

Het familieweekend is quality time met elkaar!
Het ouder-kind weekend in het voorjaar 2024 is bedoeld voor (een) ouder(s) en een tot maximum 3 kinderen uit één gezin (en voor kinderen van 6 t/m 12 jaar).

 

We nemen de tijd om met zowel de ouders en/of de kinderen aandacht te besteden aan behoeftes en eventuele vragen. Beleef leuke kinder-, ouder-kind en Hatha yoga, mindfulness & meditatie, massagemomenten, bewegings- en creatieve activiteiten.  Naast dit alles is er uiteraard ook voldoende tijd om met andere kinderen te spelen en te kletsen met de ouders of juist even alleen met je kind er op uit te trekken en hopelijk te genieten van een fijne wandeling aan zee en een gezellig kampvuur samen

 

Het weekend wordt begeleid door Marissa, kinderpsycholge & kinderyogadocente en Nina, (kinder)yogadocente & ervaren mama en breathworkcoach.

 

Het ouder-kind weekend in het voorjaar 2024 is bedoeld voor (een) ouder(s) en een tot maximum 3 kinderen uit één gezin (en voor kinderen van het lager onderwijs).

Het weekend is jullie mini vakantie en daarom is het belangrijkste dat jullie samen genieten. Wij bieden verschillende activiteiten aan. Deze activiteiten zijn gericht op samen doen, maar ook zullen er workshops of lessen gegeven worden die alleen voor de kinderen (denk aan kinderyoga, mindfulness, crea) of juist alleen voor de ouders zijn (denk aan yoga, meditatie, workshop). Bij alles geldt; niks moet!


Er is vooral aandacht voor de verbinding tussen jou en je kind(eren) en verdieping hierin. Verbinding betekent voor ons, elkaar (opnieuw) beter leren kennen door naar elkaar te luisteren en te kijken, door met elkaar te delen en door samen te werken. Dit allemaal gebeurt op een eenvoudige en speelse manier. 

 

Cadzandië, het voormalig Buddhistisch centrum waar we verblijven, biedt een veilige bedding door de liefdevolle sfeer en ook door de regelmaat die er daar is. Adres: Vierhonderdpolderdijk  10, NL-4506 HL CADZAND

 

Het slapen gebeurt in woonunits met max. 3 gezinnen. Ofwel deel je als ouder een kamer samen met je kind of slapen de ouders bij elkaar en de kinderen in een aparte kamer naast die van de ouders. Elke woonunit heeft een badkamer, toilet, gezellige living en een klein keukentje met waterkoker.


Op het domein van Cadzandië kun je gratis gocarts lenen of fietsen huren, de dieren op het domein een bezoekje brengen, schommelen, in de hangmat liggen, een boekje lezen en hopelijk ook van een gezamenlijk kampvuur genieten.

Inbegrepen in de prijs:

 • 2 overnachtingen
 • 2x ontbijt
 • 1x warme maaltijd op vrijdagavond
 • 1x broodmaaltijd op zaterdagavond
 • 2x warme maaltijd 's middags
 • al het drinken (water, thee, koffie)
 • en natuurlijk de begeleidingPrijzen:

 • 1 volwassene + 1 kind: € 325,-
 • 1 volwassene + 2 kinderen (in 2 aparte kamers): € 495,-
 • 2 volwassenen + 1 kind (in één kamer): € 520,-
 • 2 volwassenen + 2 kinderen: € 648,-
 • 2 volwassenen + 3 kinderen € 775,-

 

Annulatievoorwaarden