Wat deelnemers over de retreat zeggen


Jullie zijn allemaal zo mooie mensen, jullie waren fantastisch, zo dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van deze krachtige connectie onder vrouwen op dit prachtige weekend. Ik denk en beoefen vele dingen die jullie ons hebben geleerd en er ons even doen bij stilstaan. Kleine gelukjes, kleine momentjes. De muziek is oh zo mooi! Prachtige kaartjes om er elke morgen blindelings eentje te trekken. Dank je wel om ons op jullie pad mee te nemen. Ik mis jullie nu al..!!! Dank je zo wel voor alles! Dikke knuffels van mij!


Petje af!! Ik heb gesmuld van jullie professionaliteit, jullie energie, jullie focus en inzet, jullie zeer aangename manier van praten, het gemak waarmee jullie praten en mooie zinnen bouwen. Jullie hebben keihard gewerkt en toch straalden jullie rust uit. Daar heb ik enorm veel bewondering voor. Ik heb zo hard genoten


Bedankt voor de organisatie en bezieling. Jullie zijn uiterst zorgzaam en 'betrokken aanwezig' voor de groep, dit geldt voor alle docenten.
Ik heb kunnen loslaten dit weekend, kunnen ontvangen en kunnen zakken op deze prachtige plek. Opgeladen keerde ik terug naar huis.


Dank je wel voor het super warm weekend. Jullie brachten verbinding tussen iedereen, leeftijd speelde daarin geen rol. Dank voor jullie voorbereiding van het prachtige weekend . Het smaakt naar meer.


Nina jij doet dat super goed als initiatiefnemer van de retreat en als yogalerares. Je mag terecht fier zijn op wat je allemaal verwezenlijkt en het is fantastisch hoe je jouw kennis deelt en verspreidt. Bovendien heb je een mooi team rond jou verzameld, waardoor het hele weekend heel vlot is verlopen. Jullie zijn stuk voor stuk mooie dames met een gouden hart voor yoga, gezondheid, en zoveel meer!


Dank jullie allemaal voor het geweldige weekend vol gevoel, intense belevingen, warmte en vrouwelijke kracht.
Het was ´ enorm ´ op iedere mogelijk denkbare manier.
Merci.


Iedereen bedankt voor het zalige weekend, de fijne babbels en ontmoetingen πŸ₯°
En uiteraard nog eens een hele grote proficiat aan Nina en het team voor de organisatie, fijne lessen en leerrijke momenten πŸ™πŸ»


Waaauw wat een weekend, Nina & Marissa!Superdikke dank je wel voor deze prachtige, intense beleving; een heel leerrijk weekend vol warmte, verbinding en liefdeπŸ”₯❀… heb er geen meer woorden voor om te beschrijven wat ik allemaal “voel” het was zòooo heel mooi!
Ik voel wel heel goed dat ik nog wat tijd zal nodig hebben om te “bekomen” dit was voor mij de eerste ervaring om een yogaweekend en zoveel meer te mogen beleven! Jullie doen doet super samen met jullie prachtige team! Dank je wel aan elk van jullie met een nog dikke extra knuffel voor Leen, Olivia en Fien!πŸ™πŸ™πŸ™
Ik heb zoveel geleerd.. nu is het gaan zoeken in dat archief waar dit allemaal dit weekend opgeslagen zit om dit morgen en overmorgen… nog allemaal te weten πŸ˜…
Het was gewoonweg:
“Zaaalig”✨✨✨
Merci! β€πŸ™β€πŸ˜˜


Ook voor mij was dit een nieuwe ervaring. Intens, mooi, veilig, verbonden, verwend en een hoop wijze woorden, dat was het ook voor mij. Ik houd het voor altijd bij mij. Dank jullie zo wel allemaal