Wat deelnemers over de Regressiebegeleiding zeggen

Regressie mogen genieten bij Nina, een warme, zachtaardige dame. Nina begint met een duidelijke uitleg over wat te gebeuren staat en over haar aanpak.
Ik voelde absoluut geen druk van harentwege tijdens de sessie om ook maar iets te bereiken. Naar mijn gevoel was ik een moeilijke klant, maar op haar eigen unieke wijze slaagt Nina er toch in om je te ontspannen en om te praten vanuit je hart en je gevoel in plaats van je brein.

Er is ondertussen al enige tijd verlopen na de sessie, maar ik voel dat de regressie nu nog steeds (na)werkt

 

Nina heeft een hele zachte en warme aanpak. Je voelt je meteen vertrouwt en gekoesterd en zo kan je in alle veiligheid starten. Ze begeleidt je door het proces zonder het te beïnvloeden. Ze voelt aan waar je dieper op in wilt gaan en wat er geheeld wilt worden. Alles gebeurt op jouw tempo en vanuit je eigen ervaring maar met die gerustellende ondersteuning van haar rustgevende stem en aanwezigheid.

Achteraf bedenk je dat iedereen de kans zou moeten krijgen om dit te ervaren.


Ik heb er lang over gedaan om neer te schrijven hoe ik de regressie ervaren heb. Het is immers iets dat je echt beleeft en ondergaat. Woorden kunnen die ervaring nooit volledig omvatten.

Onmiddellijk ben je in die beleving en word je ondergedompeld in beelden en merk je dat je lichaam reageert. Nina’s begeleiding brengt je stap per stap verder en zorgt voor rust en vertrouwen om de beelden te ondergaan en te laten komen. Voor je het weet, ben je enkele uren verder en dit voelt helemaal zo niet aan.

Na de regressie voel je van alles, voor mij was het toen nog moeilijk te omvatten. Ik voelde wel direct minder druk op de borstkas. De dagen en weken nadien werkte de regressie nog na. Ik ontdekte dat mijn angst voor het donker verdwenen was, alsook het vervelende gevoel bij het alleen zijn. Ik legde ook verbanden met eerdere dromen, of in mijn geval steeds terugkerende nachtmerries en zo valt de puzzel nadien steeds meer in elkaar.

Je hoeft niet te geloven in eerdere levens, … om een regressie te beleven. Je vertrekt immers van beelden die zelf komen en je kijkt waar die je brengen. De betekenis die je hieraan geeft, is dan niet belangrijk. Had ik het effect geweten, ik had het jaren eerder gedaan, dus gewoon doen en kijk wat het de regressie je kan schenken.