Trui

In 2012 opende een goede vriendin voor mij de deuren van de yogawereld. Vanaf mijn eerste les voelde ik dat mijn lichaam dit nodig had. Ik had jarenlang stress volle jobs uitgeoefend en yoga bracht mij terug naar mijn lijf. In het begin was ik enkel bezig met het fysieke aspect van yoga en de energie die het me bracht, maar door de jaren heen werd bewust ademhalen en de rust en focus die het in mijn geest bracht belangrijker. Door mijn blessures heb ik ook geleerd om mijn lichaam te respecteren, en te aanvaarden wie ik ben.

 

In 2017 werd het tijd om mij verder te verdiepen in alle aspecten van yoga en volgde ik een Vinyasa yoga teacher training in Antwerp yoga waar ik mijn RYS 200h Yoga Alliance diploma haalde en in december 2018 deed ik een 200h Yin Yoga teachertraining in Bali. Verder volgde ik door de jaren heen verschillende workshops in Gent en fantastische yoga retreats in India, Sri Lanka, Bulgarije en Marokko! De stijlen die ik geef zijn Vinyasa en Yin yoga, waardoor ik aan de verschillende aspecten van yoga kan aandacht geven. Zowel de spieren als ons bindweefsel worden verwend, we leren verschillende ademhalingstechnieken en verdiepen ons in onszelf om onze innerlijke rust terug te vinden.

 

Ik kijk er naar uit om jullie op de yogamat te verwelkomen en jullie te begeleiden op een reis doorheen je lichaam en geest

 

Trui geeft lessen Vinyasa Yoga elke maandag om 20u.