Wat deelnemers over Restorative Yoga bij Yina zeggen

Ik had in de eerste plaats gekozen voor de Restorative Yoga omdat ik de donderdag vrij had en ik graag vroeg in de ochtend iets wou doen zodat ik de dag kon beginnen met tijd voor mezelf. Dat dit restorative yoga was, was een pluspunt aangezien ik geen grote inspanningen mocht doen.  


Ik houd van de restorative yoga omdat je echt gedragen bent. En als je de reeks een aantal keer doet dan kun je ook bewust tijd nemen voor jezelf. Kun je echt leren voelen, gedragen worden, oefenen over oordelen. Ik vind het telkens fascinerend om de spanningen te voelen, de verschuivingen, al de fysieke en mentale gewaarwordingen.  


Omdat dit yoga is, zonder gebruik van spieren valt het hele competitieve, veeleisende stuk weg. En kun je echt tot de basis komen.  

Ik voel me zeer geborgen en gedragen met deze vorm van yoga. Het voelt heel zorgend en mild voor mezelf aan. En dat is iets wat nieuw is voor mij. 

Thuis doe ik ze nog altijd, ik heb ook al mijn spullen meegesleurd naar een vriendin om haar ook onder te dompelen.  


Ik ben heel dankbaar dat ik deze vorm van yoga heb mogen ontdekken, en ik neem ze zeker verder mee op toekomstige momenten.  

Merci Nina om je zorgende, lieve, oordeelvrije manier van lesgeven. Ik heb er veel aan.