Rebirthing day

Voorjaar 2022

Pleisterplek, Vliegpleinkouter 35/201, 9030 Mariakerke

Er is een programma voor deze dag, maar ik laat me graag leiden door de groep die aanwezig is. 

 

Eerst maken we dus kennis met elkaar, daarna volgt een actieve open-hart-meditatie, waarbij wij bewegen, bewust ademen, een mantra zingen, om uiteindelijk in stilte in ons hart te zetelen. Deze meditatie helpt jou om nog meer in verbinding te staan met je eigen innerlijke licht en liefde.

 

Wanneer jouw hart open staat ervaar je meer liefde, vertrouwen en innerlijke rust. Jouw hartchakra is de seat of the soul! Wanneer jouw hart nog vol zit met oude emoties of beperkende overtuigingen, dan heb je het gevoel afgesneden te zijn van de source. Het openen van je hartchakra is niet moeilijk. Het vraagt van jou de bereidheid om in je eigen licht te gaan staan en oude emoties of angsten los te laten. Door te bewegen laat je ook fysiek spanningen los. 

 

Daarna gaan we over naar de ademtechniek, die ook rebirthing genoemd wordt. Je verhoogt je energie en je richt het, niet alleen door het ademen maar ook door de schoonmaak; je bewustzijn verplaatst zich meer richting hart; met alle gevoelens van dien; soms krijg je beelden, je valt uit je denken; er gaat ervaren; je voelt alles, je hoort alles, je ziet anders; het gevoel is overweldigend; soms is het gevoel zo weldadig dat je niet meer hoeft te ademen, minuten lang leef je dan van de liefde, om met een diepe haal weer te gaan ademen; soms ook is dat een herbeleving van je eerste ademhaling; zo was je het ademen, zo ben je de muziek die je hoort, ben je de ander die je aanraakt; je bent voldaan , niet verlangend, het is goed zo; je zindert nog een tijdje na.

 

Een rebirthing werkt rechtstreeks op het energieniveau. Dat wordt veranderd, verhoogd. Na de rebirthing ben je helderder, kun je meer genieten, voelt het leven meer als een feest aan; ben je speelser en meer in je hart.

 

Het hele rebirthing proces, kun je hier nalezen.

 

Na een (vegetarische) middagpauze begeleid ik je tijdens de groepsregressie terug naar je eigen geboorte waardoor je als letterlijk herboren naar huis kunt gaan. 

 

We sluiten af met een zachte yogasessie.

 

Alle sessies gebeuren in een warme, rustige en knusse omgeven, met respect en ruimte voor elkaar. 

 

Maak 's avonds geen afspraken meer, probeer een rustige avond voor jezelf te nemen, alles te laten bezinken, achteraf te analyseren en te observeren.

 

Nina begeleid je doorheen deze dag.

Prijs inclusief vegetarisch broodjeslunch met soep, thee en water