One day retreat - Refresh & Renew

Leren loslaten is een kunst !

 

Een dag om jezelf nieuwe energie en inzichten te geven, om zo beter in balans en met minder balast jouw leven te vieren.

Op deze dag  ga je ruimte maken in je lichaam en hoofd. Door middel van ademwerk, meditatie en yoga, ontstaat er ontspanning en verbinding.

 

Door je open te stellen voor kou, treed je uit je comfortzone. De kans is groot dat je kou niet leuk vindt, omdat je de voordelen er nog niet van hebt ondervonden. Zodra je de voordelen van kou hebt ervaren, merk je al gauw dat je lichaam het aankan en dat het niet zo erg is als je dacht. Je leert loslaten. Je kunt er van alles van vinden in je hoofd, maar je lichaam weet wat het moet doen, dus vertrouw daarop. Laat spanning los en vertrouw op je eigen lichaam. Na de confrontatie met kou komen gelukshormonen vrij en voel je je goed.

 

Door je bewust te worden in welke staat je verkeerd (moe, gestresseerd, verdrietig, angstig, blij, …) leer je om net deze staat - indien gewenst - te veranderen. Bewustwording zit in de parasympaticus (rust & verteer modus). Net dit deel van ons zenuwstelsel is meestal niet actief, waardoor we grenzen overschrijden, niet kunnen voelen wat we nodig hebben, slecht verteren, slecht slapen. Middels de ademhaling leer je om net weer te voelen, bewust te worden en daardoor ook weer beter te recupereren, te slapen en zelfs te verteren.Gun jij jezelf ook een heerlijke dag voor jezelf?

 

In een veilige en mooie omgeving 

 

Leer om een betere verbinding te maken met jezelf  

 

Yogahoudingen & Mindfulness

 

Ademtechnieken

 

Dipje in de zwemvijver

 

Meditaties en visualisaties

 

 

Tijdens deze speciale dag ga je in een kleine groep in een vertrouwde en veilige omgeving intensief aan de slag met oefeningen die zorgen voor meer energie, inspiratie en zelfinzicht. Uit je hoofd naar je hart. Wat neem je mee naar huis...

 

Je gaat naar huis met meer innerlijke rust en zult ervaren hoe je een betere connectie kunt maken met jezelf. Kortom een investering die je meeneemt voor de rest van je leven.

 

We ontmoeten je graag!


Kleine groep: maximum 12 deelnemers

Locatie:
Studio Yina, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen

 

Wie: Marissa, yogadocente en kinderpsychologe en Nina, yogadocente

 

Wanneer

  • 26 november, 9u30 tot 16u

 

Prijs: € 125,-