Vrouwendag "Zelfzorg"

Deze vrouwendag met thema Zelfzorg is voor alle vrouwen die (weer) in hun eigen kracht willen staan, die genoeg hebben van het gevoel zichzelf steeds voorbij te rennen, die meer willen genieten, die vriendelijker naar zichzelf willen zijn. Voor vrouwen die verlangen naar meer lichtheid, tevredenheid, innerlijke rust en plezier. Voor vrouwen die voelen dat het leven mooier mag worden en die klaar zijn om dit avontuur aan te gaan!

 

Je hebt behoefte om even op de ‘stop’ knop te drukken. Omdat je (te) hard hebt gewerkt en veel hebt gegeven. Uit balans bent of dreigt te raken. Of jezelf enigszins bent kwijtgeraakt. Ook kan het zijn dat je voor essentiële keuzes staat, verlies te verwerken hebt of er specifieke gevoelens zijn, die ruimte vragen. Of dat je de behoefte voelt je opnieuw te verbinden met je verlangens; wie ben ik nú? Waar doe ik het allemaal voor? Welke kant wil ik op? Wat houdt me tegen?

 

Tijdens deze Zelfzorg-dag ga je, samen met een groep mooie vrouwen, op reis naar jezelf. Je gaat opnieuw leren wat JIJ nodig hebt, waar JIJ blij van wordt, wat zelfzorg voor JOU inhoudt. We maken gebruik van de kracht van een groep gelijkgestemden, waarbij er voldoende ruimte is voor ieders persoonlijke proces. We creëren een plek, waarin je helemaal jezelf mag zijn. Je hoeft je niet mooier, knapper, slimmer voor te doen; jij bent precies goed zoals je bent! Samen gaan we op zoek naar de krachtige vrouw in jou en we geven je praktische tools om daadwerkelijk daar te komen waar jij diep van binnen wil zijn.

 

Vrouwendag georganiseerd door: Marissa (In 't Moment) en Nina (YINA)

  

Locatie: Locatie: Household Practice Yoga studio, Hamerstraat 30, 9000 Gent

 

Prijs: € 145,- (lunch inbegrepen)

 

Wanneer: 11 maart 2023, 9u30 - 16u

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

Annulatie van uw deelname dient te gebeuren ten laatste 4 weken voor de workshop of retreat, het betaalde bedrag wordt dan teruggestort. 

Annuleer je na deze termijn dan gebeurt een terugbetaling enkel en alleen wanneer uw plaats wordt ingevuld door een persoon die je zelf voordraagt of door iemand van de wachtlijst (als deze er is). De terugbetaling gebeurt na afloop van de workshop.

Bij inschrijving binnen 4 weken voor de workshop/retreat geldt het invullen van het inschrijvingsformulier als definitieve deelname (en dient het bedrag binnen 4 werkdagen overgemaakt te worden).

De lijst van benodigdheden wordt bezorgd een paar dagen vóór de workshop/retreat en dit via mail en/of via de whatsapp groep (als deze er is). 

Door onvoorziene omstandigheden of door een tekort aan deelnemers kan een workshop/retreat worden geannuleerd. Het betaalde bedrag wordt in beide gevallen terugbetaald.