Vrouwendag "Vergeven"

Tijdens deze vrouwendag richten we ons op het thema ergeven.

 

Vergeven is goed voor je ziel én voor je gezondheid. Het is ‘ja’ zeggen op alles wat het leven geeft, ook als er een ‘nee’ gekomen is op iets wat je graag had willen hebben. Daar is moed voor nodig.

Het bestaan zit vol botsingen, teleurstellingen en grieven. En velen van ons hebben ook grotere kwetsuren opgelopen: een moeder die te weinig aandacht voor je had. Een vader met losse handen. Een geliefde die is vreemdgegaan of verdwenen, net toen je hem het meeste nodig had. Een som geld die je verloren bent, door een grove fout van iemand die beter had moeten weten. Het komt allemaal voor in een mensenleven. Het kan je lang bezighouden, je kunt erop broeden, je kunt kniezen, wrok koesteren, zweren dat je nóóit meer…

Of je kunt vergeven.

Vergeven is beter. Gezonder. Vrijer. Spiritueler. Volwassener.

Maar doe het met beleid. Doe het niet luchthartig. Doe het niet te snel. Doe het niet om je nobel te kunnen voelen. Doe het niet omdat het moet, of omdat je bang bent iemand te verliezen, of omdat je eigenlijk nog veel bozer bent op jezelf dan op de dader. Vergeef ook jezelf. Vergeef vooral jezelf.

Vrouwendag georganiseerd door: Marissa (In 't Moment) en Nina (YINA)

  

Locatie: Household Practice Yoga studio, Hamerstraat 30, 9000 Gent

 

Prijs: € 145,- (lunch inbegrepen)

 

Wanneer: 11 maart 2023, 9u30 - 16u

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

Annulatie van uw deelname dient te gebeuren ten laatste 4 weken voor de workshop of retreat, het betaalde bedrag wordt dan teruggestort. 

Annuleer je na deze termijn dan gebeurt een terugbetaling enkel en alleen wanneer uw plaats wordt ingevuld door een persoon die je zelf voordraagt of door iemand van de wachtlijst (als deze er is). De terugbetaling gebeurt na afloop van de workshop.

Bij inschrijving binnen 4 weken voor de workshop/retreat geldt het invullen van het inschrijvingsformulier als definitieve deelname (en dient het bedrag binnen 4 werkdagen overgemaakt te worden).

De lijst van benodigdheden wordt bezorgd een paar dagen vóór de workshop/retreat en dit via mail en/of via de whatsapp groep (als deze er is). 

Door onvoorziene omstandigheden of door een tekort aan deelnemers kan een workshop/retreat worden geannuleerd. Het betaalde bedrag wordt in beide gevallen terugbetaald.