Yoga & Breathwork Retreat - VOLZET

18 - 20 november 2022

 

We nemen je graag mee op een reis doorheen ons lichaam, ons brein en onze emoties.

Je krijgt inzicht in de relatie tussen je ademhaling, je emoties en je lichaam. We maken ruimte voor verdieping en vertraging en dit in een veilige omgeving en een kleine groep midden in een oase van groen in de Kasteelhoeve Wange.

 

Met behulp van diverse oefeningen (ademwerk, yoga, koude) leer jij jouw lichaam, ademhaling en emoties steeds beter kennen en kun je ook loslaten wat je niet meer dient.

 

We hebben ervoor gekozen om geen ontbijt te serveren, want adem- en lichaamswerk vraagt om een (bijna) lege maag. Er zal wel fruit en nootjes ter beschikking zijn tijdens de pauze in de voormiddag.

 

In je lijf, in je gevoel – bij je adem en bij jezelf. Aan de hand van dit thema kom je tot rust en kun je jezelf herijken. Met nieuwe ideeën en energie pak je daarna je dagelijkse leven weer op. Je weet weer hoe te handelen vanuit rust en bewustzijn, zowel in zakelijke als privésituaties. 

Ons dagelijks schema tijdens deze retreat

Vrijdag 18/11

17u: Aankomst en installatie 

18u: Avondeten

19u30 - 21u15: Verwelkoming, kennismaking & zachte yogasessie

 

Zaterdag 19/11

 

8u - 12u: Breath, body & mind

12u: Lunch

14u - 16u: Ademsessie, cold exposure

16u - 18u: Vrije tijd voor sauna, gesprekken, ...

18u: Avondeten

19u30 - 20u30: Yoga Nidra

 

Zondag 20/11

 

8u - 12u: Adem- & yogasessie

12u: Lunch

13u30 - 15u: Gezamenlijk reflecteren, afscheidsceremonie

Prijs

 

  • € 385,- in een tweepersoonskamer
  • € 405,- in een éénpersoonskamer

    Heb je geen roommate en wil je toch een dubbele kamer boeken? Dat kan! We zoeken dan voor jou iemand van hetzelfde geslacht om de kamer te delen.


Annulatievoorwaarden:

Door in te schrijven, reserveren jullie een plekje. Kun je er niet er niet bij zijn om persoonlijke redenen, en annuleer je vóór 31/08/’22, krijg je je inschrijvingsgeld terug (let wel: er wordt € 80 administratiekosten in rekening gebracht). Na 31/08/’22 is geen terugbetaling mogelijk. Wel kan je uiteraard iemand anders in jouw plek komen laten genieten van een heerlijk yogaweekend. 

 

Prijzen zijn inclusief

 

  • alle yoga- en ademsessies, workshops, vegetarische maaltijden (2x brunch, 2x avondeten), koffie/thee en 2 overnachtingen

 

 Divers

 

  • Alle maaltijden zijn vegetarisch, bij eventuele allergieën vermeld dit duidelijk bij inschrijving. Er zal geen alcohol geschonken worden tijdens het weekend.

  • Breng zelf jouw yogamat mee. Mocht je geen yogamat hebben, kun je een ter plaatse gratis uitlenen. Meditatiekussens zijn ook aanwezig. Breng ook je oogkussen mee mocht je een hebben.

  • Na inschrijving ontvang je een formulier om ons eventuele gezondheidsklachten mee te delen.

  • Maximumdeelname: 20 personen