Vrouwendagen

Door vrouwen Voor vrouwen

Ervaar de kracht van vrouwen onder elkaar. We geloven in de kracht van iedere vrouw op zichzelf. En nog meer geloven we in de kracht die vrijkomt als vrouwen zich met elkaar verbinden, er zijn voor elkaar. Durven delen, durven vertellen over die dingen waar je je voor schaamt, waar je onzeker over bent. Wat een rijkdom, vrouwen om je heen, vrouwen om mee te delen. Vrouwen die je zien, die je steunen, die je erkennen en zich in jou herkennen. Vrouwen bij wie je je geliefd voelt, getroost voelt, gezien weet.

Een plek van herkenning, rust en ontspanning. Deze dag geeft je gezonde voeding voor zowel je lichaam, geest & ziel. 

Dompel jezelf onder in deze verbinding en laat je begeleiden door twee eigenzinnige speelse wijze vrouwen, Marissa & Nina. Want geloof ons vrij, we hebben beiden een heel ander leven gehad. Opgeslokt worden door ‘de matrix’.

Hard zijn, (man)gedreven gehaaste organisaties, energieslurpende uren en weinig gehoor aan eigen verlangens zijn voor ons herkenbare thema’s. En als kers(en) op de taart hebben wij beiden fysieke pijn (gehad) en een narcistische relatie achter de rug. Leerzame jaren en harde lessen.


Maar waardevol!….Once you know better YOU DO BETTER.


Voel jij dat je er graag bij zou zijn?

Eén keer per seizoen organiseren we een Vrouwendag rond verschillende thema's. Verbondenheid en veiligheid staan steeds op de eerste plaats. Elke vrouw is anders, elke vrouw is uniek, toch verbindt ons zó veel met elkaar. Wees van harte welkom, ook jij kan jezelf de kans geven om je masker te laten zakken en jezelf te laten zien. Want je bent prachtig! 

 


Locatie: yogastudio Yina, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen (inkom via de rechterzijde van het huis)

Uur: 9u30 tot 16u

Prijs: € 125,- (lunch zelf mee te brengen)

Er is plek voor 12 vrouwen.


Vrouwendag "Vergeven"

11 maart 2023

Vergeven is goed voor je ziel én voor je gezondheid. Het is ‘ja’ zeggen op alles wat het leven geeft, ook als er een ‘nee’ gekomen is op iets wat je graag had willen hebben. Daar is moed voor nodig.

Vrouwendag "Zelfzorg"

3 juni 2023

Voor alle vrouwen die (weer) in hun eigen kracht willen staan, die genoeg hebben van het gevoel zichzelf steeds voorbij te rennen, die meer willen genieten, die vriendelijker naar zichzelf willen zijn. Voor vrouwen die verlangen naar meer lichtheid, tevredenheid, innerlijke rust en plezier. Voor vrouwen die voelen dat het leven mooier mag worden en die klaar zijn om dit avontuur aan te gaan!


Recente ervaringen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

Annulatie van uw deelname dient te gebeuren ten laatste 4 weken voor de workshop of retreat, het betaalde bedrag wordt dan teruggestort. 

Annuleer je na deze termijn dan gebeurt een terugbetaling enkel en alleen wanneer uw plaats wordt ingevuld door een persoon die je zelf voordraagt of door iemand van de wachtlijst (als deze er is). De terugbetaling gebeurt na afloop van de workshop.

Bij inschrijving binnen 4 weken voor de workshop/retreat geldt het invullen van het inschrijvingsformulier als definitieve deelname (en dient het bedrag binnen 4 werkdagen overgemaakt te worden).

De lijst van benodigdheden wordt bezorgd een paar dagen vóór de workshop/retreat en dit via mail en/of via de whatsapp groep (als deze er is). 

Door onvoorziene omstandigheden of door een tekort aan deelnemers kan een workshop/retreat worden geannuleerd. Het betaalde bedrag wordt in beide gevallen terugbetaald.