One day retreat - Refresh & Renew

Door vrouwen Voor vrouwen

Ervaar de kracht van vrouwen onder elkaar. We geloven in de kracht van iedere vrouw op zichzelf. En nog meer geloven we in de kracht die vrijkomt als vrouwen zich met elkaar verbinden, er zijn voor elkaar. Durven delen, durven vertellen over die dingen waar je je voor schaamt, waar je onzeker over bent. Wat een rijkdom, vrouwen om je heen, vrouwen om mee te delen. Vrouwen die je zien, die je steunen, die je erkennen en zich in jou herkennen. Vrouwen bij wie je je geliefd voelt, getroost voelt, gezien weet.

Een plek van herkenning, rust en ontspanning. Deze dag geeft je gezonde voeding voor zowel je lichaam, geest & ziel. 

Dompel jezelf onder in deze verbinding en laat je begeleiden door twee eigenzinnige speelse wijze vrouwen, Marissa & Nina. Want geloof ons vrij, we hebben beiden een heel ander leven gehad. Opgeslokt worden door ‘de matrix’.

Hard zijn, (man)gedreven gehaaste organisaties, energieslurpende uren en weinig gehoor aan eigen verlangens zijn voor ons herkenbare thema’s. En als kers(en) op de taart hebben wij beiden fysieke pijn (gehad) en een narcistische relatie achter de rug. Leerzame jaren en harde lessen.


Maar waardevol!….Once you know better YOU DO BETTER.


Door je open te stellen voor kou, treed je uit je comfortzone. De kans is groot dat je kou niet leuk vindt, omdat je de voordelen er nog niet van hebt ondervonden. Zodra je de voordelen van kou hebt ervaren, merk je al gauw dat je lichaam het aankan en dat het niet zo erg is als je dacht. Je leert loslaten. Je kunt er van alles van vinden in je hoofd, maar je lichaam weet wat het moet doen, dus vertrouw daarop. Laat spanning los en vertrouw op je eigen lichaam. Na de confrontatie met kou komen gelukshormonen vrij en voel je je goed.Wat neem je mee naar huis...

 

Je gaat naar huis met meer innerlijke rust en zult ervaren hoe je een betere connectie kunt maken met jezelf. Kortom een investering die je meeneemt voor de rest van je leven.

 

We ontmoeten je graag!


Locatie: yogastudio Yina, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen (inkom via de rechterzijde van het huis)

Uur: 9u30 tot 16u

Prijs: € 125,- (lunch zelf mee te brengen)

Er is plek voor 10 vrouwen.


Volgende vrouwendagen:

  • 3 juni 2023

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.