Retreat December Wange

1 - 3 december 2023

 

We nemen je graag mee op een reis doorheen ons lichaam, ons brein en onze emoties.

Je krijgt inzicht in de relatie tussen je ademhaling, je emoties en je lichaam. We maken ruimte voor verdieping en vertraging en dit in een veilige omgeving en een kleine groep midden in een oase van groen in de Kasteelhoeve Wange.

 

Met behulp van diverse oefeningen (ademwerk, yoga, koude) leer jij jouw lichaam, ademhaling en emoties steeds beter kennen en kun je ook loslaten wat je niet meer dient.

 

We hebben ervoor gekozen om geen ontbijt te serveren, want adem- en lichaamswerk vraagt om een (bijna) lege maag. Er zal wel fruit en nootjes ter beschikking zijn tijdens de pauze in de voormiddag.

 

In je lijf, in je gevoel – bij je adem en bij jezelf. Aan de hand van dit thema kom je tot rust en kun je jezelf herijken. Met nieuwe ideeën en energie pak je daarna je dagelijkse leven weer op. Je weet weer hoe te handelen vanuit rust en bewustzijn, zowel in zakelijke als privésituaties. 

Ons dagelijks schema tijdens deze retreat

Vrijdag 1/12

vanaf 9u: aankomst

10u - 11u30: verwelkoming, kennismaking, yogasessie 

11u30 - 12u30: installatie in de kamers

12u30: Lunch

15u - 18u: Breath, body & mind

19u: Avondeten

20u15 - 21u30: Avondsessie

 

Zaterdag 2/12

 

8u - 12u: Breath, body & mind

12u30: Lunch

15u - 17u: Ademsessie, cold exposure

17u - 19u: Vrije tijd voor sauna, gesprekken, ...

19u: Avondeten

20u30 - 21u30: Avondsessie

 

Zondag 3/12

 

8u - 12u: Adem- & yogasessie

12u30: Lunch

14u - 15u: Gezamenlijk reflecteren, afscheidsceremonie

Prijs

 

  • € 490,- in een tweepersoonskamer
  • € 520,- in een éénpersoonskamer

    Heb je geen roommate en wil je toch een dubbele kamer boeken? Dat kan! We zoeken dan voor jou iemand van hetzelfde geslacht om de kamer te delen.


Annuleringsvoorwaarden

 

Prijzen zijn inclusief

 

  • alle yoga- en ademsessies, workshops, vegetarische maaltijden (3x brunch, 2x avondeten), koffie/thee en 2 overnachtingen

 

 Divers

 

  • Alle maaltijden zijn vegetarisch, bij eventuele allergieën vermeld dit duidelijk bij inschrijving. Er zal geen alcohol geschonken worden tijdens het weekend.

  • Breng zelf jouw yogamat mee. Mocht je geen yogamat hebben, kun je een ter plaatse gratis uitlenen. Meditatiekussens zijn ook aanwezig. Breng ook je oogkussen mee mocht je een hebben.

  • Na inschrijving ontvang je een formulier om ons eventuele gezondheidsklachten mee te delen.

  • Indien het niet anders mogelijk is, kun je ook op vrijdag om 18u aansluiten.

  • Maximumdeelname: 20 personen
Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Barbara
9 maanden geleden

Het was een wonderschoon weekend. Warmte en verbinding, uitdagingen en inzichten. Fijne langzame yoga en mild ademwerk naast meer confronterende oefeningen en de kick van het koude water.
Dit alles in een fijne koesterende setting waar Nina en Lies steeds liefdevol de sturing in handen bleven houden en niet de gemakkelijkste weg kozen.
Ik heb genoten van de bijzondere locatie, de heerlijke maaltijden, de fijne groep mensen en de uitmuntende begeleiding. Nu, een aantal weken later, heeft de herinnering nog steeds een zachtgouden glans.
Een rijke ervaring en ik kijk uit naar een vervolg.

Flora
10 maanden geleden

Magisch. Verbindend. Weer een laagje er af, dichter bij mezelf. Krachtig. Wat ademen kan doen… Ik ben écht onder de indruk… Dank jullie wel, Nina en Lies! Top duo!!

Patricia
10 maanden geleden

Lieve Nina en Lies,
Bedankt voor de zachte en warme begeleiding.
Een weekend vol puurheid en authenticiteit waar ik alweer een beetje dichter bij mezelf mocht komen 🙏🏻💜

Ann
10 maanden geleden

Genoten van een deugddoend weekend met een mooie afwisseling tussen intense en meer speelse sessies. Nina en Lies zorgden voor een fantastische begeleiding. Daarnaast ook ten volle genoten van de verbinding binnen de groep, het super lekker eten en de mooie omgeving.

Sophie
10 maanden geleden

Meegenomen op een reis vol nieuwe, leerrijke, uitdagende en mooie ervaringen. Verwonderd over het positieve effect van yoga, breathwork en cold exposure op lichaam en geest. Dankbaar voor de tijd, de inzichten, de fijne babbels, de rust, de ontspanning, de prachtige omgeving, het heerlijke eten, de verbinding met mezelf en de groep.