Roselien

Mijn naam is Roselien, geboren in 1980 in Gent en momenteel woonachtig in Drongen. In 2006 ontdekte ik voor het eerst yoga en volgde ik een aantal jaren hier en daar sporadisch les. Toen ik kinderen kreeg bouwde ik yoga structureel in en volgde wekelijks yoga bij Nina in Drongen. Ik herinner me nog steeds mijn eerste les in haar studio. Het was een zomerse buitenles en ik voelde me nadien zowel fysiek, mentaal en emotioneel heerlijk ontspannen.

 

Yoga bracht me toen en brengt me nog steeds dicht bij mezelf en het geeft me de tijd en ruimte om te luisteren naar mezelf; om inwaarts te keren en te voelen hoe het met me gaat, waar ik eventuele spanningen voel, welke gedachten er door mijn hoofd gaan. Het helpt me om lichaam en geest samen te laten ademen, te verbinden met elkaar. 

Ik vind het heel fijn om in groep deze zorgzame nieuwsgierigheid naar jezelf te kunnen beoefenen. 

 

Als verdieping volgde ik dit jaar een 200 uur durende Hatha opleiding bij Yoga Life Belgium. Hoewel persoonlijke groei mijn motivatie was om de cursus te volgen, ben ik doorheen het traject gegroeid tot beginnend 'teacher'. 

 

Graag tot binnenkort !

Lieve groet