Full Moon Special - VOLZET

Op 7 januari 2023 is de eerste volle maan van het jaar!

 

Je wordt ondergedompeld in een vernieuwende en verfrissende ademsessie van 1 uur, waarna we de intentie voor het nieuwe jaar zetten en gezamenlijk de zwemvijver in gaan voor nieuwe energie en kracht voor het nieuwe jaar.

 

Locatie: yogastudio YINA, Beekstraatkouter 78, Drongen

 

Prijs: € 25,-

 

Wanneer: 7 januari 2023, 19u - 21u

 

 


Locatie: Yoga Yina, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen

 

Breathwork Biohacker coach: Nina

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

Annulatie van uw deelname dient te gebeuren ten laatste 4 weken voor de workshop of retreat, het betaalde bedrag wordt dan teruggestort. 

Annuleer je na deze termijn dan gebeurt een terugbetaling enkel en alleen wanneer uw plaats wordt ingevuld door een persoon die je zelf voordraagt of door iemand van de wachtlijst (als deze er is). De terugbetaling gebeurt na afloop van de workshop.

Bij inschrijving binnen 4 weken voor de workshop/retreat geldt het invullen van het inschrijvingsformulier als definitieve deelname (en dient het bedrag binnen 4 werkdagen overgemaakt te worden).

De lijst van benodigdheden wordt bezorgd een paar dagen vóór de workshop/retreat en dit via mail en/of via de whatsapp groep (als deze er is). 

Door onvoorziene omstandigheden of door een tekort aan deelnemers kan een workshop/retreat worden geannuleerd. Het betaalde bedrag wordt in beide gevallen terugbetaald.